Auto kopen in Duitsland

Antwoord op alle vragen

Auto kopen DuitslandRijdt u inmiddels al meer dan tien jaar rond in die oude Fiat? Of is uw Volkswagen flink versleten maar wilt u deze alleen maar vervangen voor een waardig model. Hebt u het met uw collega’s of vrienden wel eens gehad over een auto kopen in Duitsland en wilt u nu eigenlijk wel eens weten hoe dit in zijn werk gaat? Of vraagt u zich nu af waarom zoveel Nederlanders een auto kopen in het buitenland? En dan specifiek in Duitsland? Het antwoord op al deze vragen en nog veel meer kunt u op deze website vinden.

Waarom wilt u het?

Steeds meer Nederlanders halen een nieuwe auto uit het oosten. U kent vast een familielid of u hebt wellicht iemand op de sportschool ontmoet die een nieuwe wagen is gaan kopen bij onze oosterburen. De reden hiervoor is eigenlijk heel simpel, het is één van de belangrijkste factoren voor een auto kopen in het algemeen. Het is simpelweg goedkoper om een echte Duitse auto te kopen aangezien u niet zoveel belasting betaalt. De BPM, belasting personenauto’s en motorrijwielen, valt een stuk lager uit wanneer u een wagen importeert dan wanneer u deze hier in Nederland aanschaft. Daarnaast kunt u bij het kopen in Duitsland kiezen voor allerlei leuke extraatjes die u in Nederland niet kunt krijgen. Duitse auto’s staan bekend om de vele extra toepassingen en technische snufjes die zijn toegevoegd aan de wagens en deze maken het natuurlijk extra interessant om hier uw nieuwe personenauto te halen.

Waar vindt u het?

Wellicht vraagt u uzelf nu af hoe u nu het beste een mooie nieuwe wagen kunt kopen in Duitsland. Het eenvoudigste is toch echt wel via het internet. U kunt dan even rondkijken op verschillende websites zoals auto.de, Autoscout24.de of vergelijkbare sites. Dit zijn zoekmachines voor personenauto’s die in Duitsland te koop worden aangeboden. Wilt u een auto kopen in Duitsland? Kijk dan wel even goed naar de locatie van de aanbieder. Een aanbieder die net over de grens zit, zal veel minder transportkosten vragen voor het vervoer van uw auto naar Nederland dan eentje in Oost-Duitsland.

Lees handige tips

Wilt u graag een auto kopen in Duitsland? Kijk dan snel even verder op deze website en lees meer over het proces. Ook vindt u hier allerlei handige tips en belangrijke informatie waar u op moet letten wanneer u een nieuwe personenauto gaat kopen. Volg onze vuistregels, en u komt nooit met een miskoop te zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>