Energiezuinig ramen

Bij het bouwen van moderne woningen word er gebruik gemaakt van energiezuinig ramen, dit zijn vaak het pvc ramen en de aluminium ramen.

Ramen van pvc

energie zuinige ramenDe pvc ramen zijn heel populair, omdat ze heel goed isoleren. Ze laten vrijwel niks door en houden goed de warmte vast in het huis, er komt ook geen kou binnen door het pvc ramen. Door deze goede isolatie van de ramen, word er veel energie bespaart, vooral in de winter. Dit bespaart de bewoners al gauw een paar honderd euro per jaar. De pvc ramen hebben ook nog een bijkomende voordeel, want ze zijn namelijk inbraakwerend. De metalen randen zorgen ervoor, dat het heel moeilijk word voor de inbrekers om in te breken.

Ramen van aluminium

Aluminium ramen worden ook vaak gebruikt, bij het bouwen van moderne woningen. Dit komt doordat de aluminium ramen ook heel goed isoleren. Aluminium is bovendien ook nog eens heel sterk en licht, wat het heel duurzaam maakt, omdat het heel lang mee gaat. De aluminium ramen zien er ook heel modern uit, waardoor ze vaak bij hoge bouwprojecten worden gebruikt. De aluminium ramen zijn wel stukken duurder, dan het pvc ramen. Dit is natuurlijk logisch, want aluminium is een veel duurdere grondstof. Kijk voor meer informatie op deze website.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>