Gepolijste vloertegels

Bij het kiezen van vloertegels heb je de keuze uit verschillende soorten bewerkingen en je kunt de vloertegels ook nog vaak zelf laten bewerken. Vaak wordt er voor polijsten gekozen en de vloertegels dat in het huis worden gebruik zijn vaak al gepolijst.

Waarom word het gepolijst?

VloertegelsVloertegels zijn vaak van natuursteen en alhoewel het een hele goede kwaliteit heeft kan het wel ruw zijn. Vloertegels van natuursteen worden daarom gepolijst, zodat ze een zachte uitstraling krijgen. Door het polijsten krijgt de vloer ook een mooie glans en het polijsten beschermt het vloer ook tegen vuil. De meeste vloertegels dat voor in de woningen bedoeld zijn worden dan ook gepolijst.

Onderhoud

Wanneer je de vloertegels voor de eerste keer neerlegt hebben ze een hele mooie glans, maar dit blijft niet altijd zo. Het is daarom belangrijk om de vloertegels goed te onderhouden, zodat ze langer hun glans behouden. De vloertegels moeten ook om de paar jaar gepolijst worden. Het polijsten kun je door een professionele bedrijf laten doen of je kunt het ook natuurlijk zelf doen. Tegenwoordig kun je in een bouwmarkt polijst kits kopen waarmee je zelf de vloeren kunt polijsten.

Meer weten of direct vloertegels kopen? Kijk dan eens op een van de onderstaande websites:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>