Henco producten

Henco is een grote producent van verschillende soorten fittingen en vloerverwarmingssystemen.

HencoHenco is opgericht in 1948 door Louis Hendrickx, die begon met een kleine handel in kachels en in 1956 begon die zelf de kachels te bouwen in zijn nieuwe fabriek. Tegenwoordig in Henco een van de grootste bedrijven op het gebied van centrale verwarming en maken ze zelf al hun producten.

Henco produceert onder andere knelfittingen, kunststof fittingen, messing persfittingen, verdelers en complete vloerverwarmingssystemen. Hun producten zijn ook perfect op elkaar afgestemd, zodat ze makkelijk te installeren zijn. De motto van Henco blijft zoals het was op de eerste dag van productie, namelijk dat alleen de beste kwaliteit goed genoeg is, zo ben je altijd verzekert van geweldige kwaliteit, wanneer je voor Henco kiest.

Als je Henco producten wil kopen kan je dit het beste doen bij Sani-Bouw, omdat zij een van de grootste leverancier zijn van bouw producten, zoals die van Henco. Sani-Bouw heeft liefst meer dan 40 vestigingen waar je terecht kunt voor al je bouw benodigdheden en als dat niet genoeg is hebben ze ook nog een online winkel. In de online winkel kan je alle producten bestellen die je ook in de Sani-Bouw vestigingen vind en ze worden gewoon voor je bezorgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>