Inzicht op je salaris.

Wist je dat je elke maand veel meer verdient dan je uitbetaald krijgt?

Er zijn nog mensen die dit niet weten, omdat ze eigenlijk nooit op hun salarisstrookje letten of omdat ze voor het eerst een baantje hebben en er eigenlijk weinig vanaf weten. Zoals meesten van ons wel weten is de salaris dat je uitbetaald krijgt het netto salaris en het salaris dat je verdient het bruto salaris.

Het verschil tussen de 2 is dat het netto salaris veel lager is dan het bruto salaris. Dit komt door de belasting en premies die iedereen moet betalen, en dit word ingehouden op je salaris door je werkgever. Dit betekent dus dat er van het geld dat je hebt verdient, namelijk het bruto salaris, belasting en premies van betaald worden. Nadat deze bedragen van je bruto salaris afgetrokken zijn krijg je het netto bedrag op je rekening gestort.

Wil je weten hoe dit berekent word of wil je het zelfs berekenen? bezoek dan een deze website hier vind je alle informatie die je nodig hebt. Je kan ook met een automatische programma je bruto of netto salaris berekenen, het enige wat je moet doen is het bedrag invoeren de rest word voor je berekend.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>