Is een vpn veilig?

Een vraag die we steeds vaker krijgen is of een vpn veilig is of niet? Deze vraag is niet heel makkelijk te beantwoorden want dit is afhankelijk van de vpn provider. Je kunt wel als regel aanhouden dat 90% van de tijd de gratis vpn diensten niet veilig zijn. De betaalde vpn diensten zijn wel veilig.

Dit heeft alles te maken met de servers die ze hebben. Die van de gratis vpn zijn minder goed. Ze zijn vaak langzaam en worden door duizenden mensen gebruikt. Een IP blijft bij een gratis vpn ook heel lang actief waardoor het op een zwarte lijst komt. Dus voor een vpn veilig moet je niet voor de gratis optie kiezen.

De betaalde vpn is vaak wel vpn veilig omdat hierin word geïnvesteerd. Er komen steeds nieuwe servers bij en ook de IP-adressen worden regelmatig ververst. De gebruikers per server wordt ook laag gehouden zodat de klanten een optimale snelheid hebben met een vpn veilig.

Een vpn veilig heeft ook een beveiligde verbinding nodig en dit zit goed bij de betaalde vpn diensten. Nu denk je vast hoeveel moet het wel niet kosten? Nou niet veel want het begint al vanaf 1 euro per maand voor vpn veilig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>