Kamperen in je tuin?

Wil je graag kamperen met kinderen en wil je niet al te ver gaan reizen? Dan is kamperen in je tuin misschien een ideale oplossing. Als je in de tuin gaat kamperen heb je alles bij de hand. Je kunt eten uit de koelkast pakken en gewoon naar je eigen wc. Je hebt aan de andere kant wel de voordelen van kamperen, je ligt lekker in de de natuur in een tent en je kunt je eten op de BBQ klaar maken voor de ultieme kampeer gevoel.

Wat heb je nodig om in de tuin te kamperen?

Om in de tuin te kamperen hebt je eigenlijk alleen een goed tent nodig, alles andere dingen heb je in de buurt, voor een goed tent raad ik je aan om te kijken op tenten plaza, op tenten plaza hebben ze een uitgebreide selectie aan tenten voor een goed prijs. Als je een goed tent hebt ben je klaar.

Overige belangrijke dingen

Als je tuin niet je eigendom is maar je deelt het met de buren is het verstandig om aan je buren te vragen of ze het niet erg vinden als je in de gemeenschappelijke tuin gaat kamperen, ook voor het aansteken voor vuur kunnen er plaatselijke regels zijn.

Bekijk hier onder een video over kamperen in je tuin

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>