Luminusdak lichtstraat

Als je een betaalbare lichtstraat van hoge kwaliteit wil moet je voor luminusdak.nl kiezen. Ze hebben het mogelijk gemaakt voor iedereen om een lichtstraat te kopen en laten installeren. Dit doen ze door gebruik te maken van de laatste techniek en productieprocessen te gebruiken.

Een veel gebruikte materiaal bij luminusdak.nl is aluminium wat zorgt voor een lichte frame en dus een relatief lichte constructie. De lichtstraat is zo licht mogelijk gemaakt en zwaarste onderdelen is het glas zelf. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor hout of andere materiaal als je dat liever hebt. Bij luminusdak.nl kunnen ze het in elke gewenste uitvoering maken.

Wanneer je bij luminusdak.nl een lichtstraat gaat kopen krijg je eerst een op maat gemaakte offerte. Er wordt dan een ontwerp gemaakt en daarna kunnen ze aan de slag. Zelf zal je haast geen overlast ondervinden want een deel van het werk wordt bij luminusdak.nl op de werkplaats gedaan.

De frame voor de lichtstraat wordt namelijk gewoon op de werkplaats gemaakt en pas wanneer het dak klaargemaakt is word het naar de locatie gebracht. Ze kunnen dan de lichtstraat makkelijke erin zetten omdat de constructie al klaar is en dus niet ter plekke gebouwd hoeft te worden.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>