Recreatiecentrum voor jong en oud.

Zo, ik wilde nog even verder vertellen over wat er vorige week was gebeurd toen we naar Recreatiecentrum Ackerstate bij de Veluwe waren gegaan. Ik wilde dus heel graag zeilen, en toen was het onweer. Ik had van te voren al niet zo’n zin om te gaan, want ik zou naar een hockey feest gaan met Maaike en Kim. Maar nee hoor, dat ging dus mooi niet door.

Veel mogelijkheden op het park.

Ik besef wel een beetje dat ik misschien te ver ben gegaan, maar ik was zo chagrijnig, ik kon mezelf echt niet inhouden. Ik was helemaal tekeer gegaan tegen mama en papa, dat ze me dit toch niet konden aandoen, dat ik niet hun bezit was wat ze overal mee naar toe konden nemen als een hond, dat we nooit iets deden waar ik zin in had, en ga zo maar door. Toen vond ik het natuurlijk allemaal heel terecht wat ik deed, maar nu schaam ik me echt een beetje. Ik moet namelijk wel even eerlijk zijn, ik heb er gewoon zelf een rot weekend van gemaakt. Ik kon namelijk genoeg doen daar, er was een zwembad, een speeltuin voor de iets jongeren, een snackbar (ook al ben ik op dieet), allemaal sport en spel activiteiten, musea, je kan fietsen huren, en nog wel meer. En voor oude mensen is het helemaal een paradijs, want het is één en al natuur daar.

Niet iedereen vindt het leuk.

Nou is het niet zo dat ik niet van natuur houd, maar ik wil gewoon liever naar de discotheek en uit met mijn vrienden. Dat is toch niet zo heel raar?! Aangezien mijn vrienden niet in de buurt waren kon ik dus niet zo veel. En omdat ik me als een eigenwijs iemand heb gedragen heb ik een vervelend weekend gehad en nu nog steeds ruzie met mijn ouders. Je kan begrijpen dat het dus dikke pret is bij ons thuis. En ik heb ook huisarrest. Misschien moet ik maar sorry zeggen. Ik doe het wel vanavond. Maar wil je meer informatie over het recreatiepark, lees dan hier : http://www.bungalow-huren-veluwe.nl/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>